ourweb.nl

Michael Kors tassen: voor elke vrouw wat wils

Michael Kors tassen

Michael Kors tassen zijn echte hebbedingen. Niet alleen voor het praktisch nut, maar ook omdat ze er geweldig uitzien en je er met plezier over straat mee gaat. Michael Kors tassen zijn er in elke denkbare vorm en kleur en je kunt er eentje kiezen die gewoon perfect past bij jouw outfit. Michael Kors tassen zijn herkenbaar voor een breed publiek. En dat is geen wonder want de nu al legendarische ontwerper weet steeds weer zijn klanten te raken. Hoe is het allemaal begonnen?

Michael Kors: Amerikaans wonderkind

De in 1959 geboren Michael Kors kreeg al op zijn negentiende zijn eerste grote ontwerp opdracht toen hij voor Lothars, een gerenommeerd merk in New York, een collectie mocht ontwerpen. De kritieken waren goed en hij richtte meteen daarna zijn eigen merk op. In 1999 ontving hij de prijs voor beste ontwerper van dameskleding van The Council of Fashion Designers of America (CFDA). De ontwerper kan nog steeds rekenen op een grote populariteit. De oplettende kijker kent Michael Kors natuurlijk ook als jurylid van Project Catwalk waar de ontwerpers in spe er veel voor over hebben om hem te imponeren.

Michael Kors tassen: tijdloos en stijlvol

Net als zijn kleding zijn Michael Kors tassen tijdloos en stijlvol. De ontwerper staat bekend om zijn luxueuze, typisch Amerikaanse en sportieve designs en dat geldt dus ook voor de Michael Kors tassen. De Michael Kors tassen verschenen in zijn tweede lijn, die naast de duurdere couturelijn bestaat. In die tweede lijn zitten naast dames- en herenkleding dus ook tassen, schoenen en andere accessoires. Met de Michael Kors tassen val je op als een moderne vrouw met een goede smaak!

Van uitstekende kwaliteit

Michael Kors staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en dat geldt ook voor zijn tassen. Ze zijn praktisch en heel duurzaam en gemaakt van mooi leer. Michael Kors tassen hebben een grote variatie waardoor er voor elk wat wils is. Er zijn hele grote tassen verkrijgbaar waarin je alles mee kan nemen wat je maar wilt. Maar er zijn ook kleine subtiele tassen te koop waarin alleen het hoogstnodige meegenomen kan worden. De keuze in kleuren is ook erg groot omdat Michael Kors graag wil ontwerpen voor een groot publiek. Zo vind je dus altijd de kleur en het design dat bij je past. Dus ben je nog opzoek naar een leuke tas? Dan weet je bij wie je moet zijn!

Mobiele versie afsluiten