De Van der Valk hotels, je kent ze vast wel, zijn erg bekend door hun logo en omdat ze al een behoorlijke tijd meegaan in de horeca. De vd Valk hotels bestaan al meer dan 150 jaar en zijn door heel Nederland gevestigd. Je ziet diverse vd Valk hotels voorbij komen als je op de snelweg rijdt, ze vallen voornamelijk op door de toekan die bovenop het hotel staat, het welbekende logo van de vd Valk hotels. Door de jaren heen zijn ze ook buiten Nederland gegaan en hebben ze diverse hotels in andere landen gevestigd, zoals in Duitsland, België, Luxemburg en Spanje.

De hotels met de toekan, vd Valk hotels

Naast dat vd Valk een hotel is, biedt het nog veel meer faciliteiten aan. De vd Valk hotels zijn namelijk ook restaurants, je kan er namelijk gewoon eten, zelfs als je geen hotelgast bent. Sommige vd Valk hotels zijn speciaal, ze zijn dan gevestigd op mooie locaties, zoals in de bossen of in pittoreske dorpjes, dit geeft natuurlijk een mooi uitzicht. Wist je dat vd Valk hotels ook een Theaterhotel heeft? In Almelo staat een hotel van vd Valk waar ook theatervoorstellingen gegeven worden en je een heerlijk dagje naar de spa kan.

Op Vlieland overnachten is leuk!

Ben je toe aan om even heerlijk uit te waaien? Er zijn onwijs leuke plekjes in Nederland waar je lekker kan wandelen of overnachten. Er zijn namelijk diverse hotels die dichtbij het strand of bij het bos zijn. Je kan dan meteen vanaf het hotel heerlijk uitwaaien op het strand of fijn een wandeling maken in het bos. Je kan bijvoorbeeld een Waddeneiland bezoeken, zoals Vlieland en dan op Vlieland overnachten. Je kan zelfs kiezen of je er een eendagsuitje van maakt, of er langer blijft.

Even een nachtje weg

Tijdens de schoolvakanties blijven veel mensen thuis of gaan een dagje weg, maar ergens een nachtje overnachten is ook zeker aan te raden! Je bent dan in een omgeving en het hoeft niet al te duur te zijn, zeker als je het met een last minute of andere aanbieding doet. Zo kan je bijvoorbeeld op Vlieland overnachten voor niet al te veel geld. Veel mensen trekken er vaker op uit naar de Waddeneilanden, er is daar veel te zien en zeker een aanrader als je een weekendje weg wilt. Ook op diverse Waddeneilanden, zoals Vlieland of Texel, zijn leuke bezienswaardigheden waar je blij van wordt. Je kan op Vlieland bijvoorbeeld een leuk terrasje pakken of de boot pakken naar een ander eiland.